Hjälp

Jag vill fråga er än sak!
Jag har fått fråktansvärt ont i mina knän/ min armbåge sedan jag råkade ut för en liten cykel olycka, för cirkus en månad sedan. Och ni vet hur det är man tror ju aldrig man slått sig illa.

Men jag fick iallafall sladd på bakdäcket och föll på mitt vänstra knä och min vänstra armbåge, optimistisk som jag varit i en hel månad så tror jag självklart inte det är några problem.
Men nu har jag fruktansvärt ont i båda knäna/ min vänstra armbåge - och jag tror faktiskt inte det är inbillning [vilket jag faktiskt optimistiskt trott sedan fallet].

tror någon av er kanske att det kan vara en inflammation? eller något annat? lite expertis skadar def. inte!


help me

inblick i mitt livmin parfymhylla på nära hållen porslinskorg med alla mina smycken & min absoluta favorit parfym Diorissimo med doft av liljekonvaljett armband med massor av mynt, som hänger på min arm oftaEn del av mitt privata, helt enkelt


på min gata


dagensEn fi fi fi fin dag idag! Helt fantastisk...

har n ochså haft det fantastiskt?

till er

 

Tillägnat mina fina läsare och alla underbara kommentarer!
Jag blir bara ännu mer inspirerad att fortsätta med mitt bloggande pga er...
Thanks


quis


Konstapel Kling - På grund av din längd har du en enorm auktoritet, och du utstrålar makt. Men du är för självgod och barnslig för att ta itu med brottslingar.

(barnasinnet i behåll)

söndagarSöndagar måste vara den tråkigast dagen på hella veckan!
Vilken dag ogillar ni mest?

gårdagen

 


Nu har jag kommit tillbak, har ni saknat mig?
gårdagen var lång men ändå händelserik, jag fick ut för att ta avsked av vänninor som som skall flytta till london! Nu ska jag iallafall springa ner till mamma, mer uppdate kommer senare

aldrig fucka uppDet tog mycket längre tid att läsa det 150 sidorna än vad ha hade förväntat mig.
Iofs vet jag ju att jag medvetet läser saktare ju närmare slutet jag kommer, för att njuta av alla orden som flyter in i huvudet på mig. Jag har läst två böcker den senate veckan

1, Snabba cash
2, Aldrig fucka upp

--> Av Jens Lapidus


den första boken jag läset handlade om tre grabbar/ män som på något sätt är involverade i kriminalitet och droghandel, en otroligt välskriven bok - helt i min smak! Den bör alla läsa för att få en inblick i hur livet på andra sidan verkligen är, hur samhället och livet har svikit dem. Allt jag brinner för, helt enkelt!

den andra boken aldrig fucka upp har varit mer mental och brutal på ett välskrivet sätt. Där man verkligen får se hur mycket hemlighetsmakeri samhället är uppbyggt på!

Man fastnar direkt för alla olika karaktärer i böckerna, men den första boken var absolut den bästa.
Den andra boken var mer psykologisk.


upptagen
Idag bilr det en dag med läsning! inte så mycket annat

2 ½

Underbara män, något jag saknar i mitt liv
gör ni också det?


puh.stressen har släppt lite, nu väntar min bok på mig!

ps. jag skall försöka ta fler bilder det verkar uppskattas?

nitÄr det någon som vet vart man kan köpa nitar i göteborg någonstans?

panik
Idag har jag kännt panik hela dagen, från att jag vaknade och antagligen tills jag gått och tränat av all stress!
Jag har en klump i magen, svårt att andas och känner mig obekväm i allt jag gör... Jag vill smälta ihop med väggarna så att jag slipper synas! Idag iallafall.
Känner ni så?

Jag vet att allt beror på stress, stress stress stress! Mitt blodtryck är skyhögt. I vanliga fall har jag lågt blodtryck och är väldigt lugn, men nu klättrar jag nästan på väggarna och mina nerver är på helspänn.

puh, ända lösningen är att träna bort stressen ska försöka klämma in fyra träningspass i vecka - för jag kan ju inte springa runt och ha panik!

todayJag känner på mig att denna dagen kommer blii is kaaaall!
Men vad ska jag ha för mig idag då?? ingen som helst aning faktiskt

H&M


klädvalblomster
en dröm, tycker jag!
drömmen kan bli sann för 129 riksdaler


isande kallt
Min dag har varit fylld av isande nordanvindar!! brrr, jag har fått en sådan fruktansvärd huvudvärk av den kalla luften... Jag hoppas på en förbättring, fast det skall tydligen snöa till helgen


paris
en regnig underbar dag i paris

pinkrosa

i.insp. som jag ger till er på en daglig basis

w.

Vilka pjäser...

första dagen i veckan
Dagen har varit låååååång det brukar måndagar vara i mitt liv!
Den ända dagen i veckan som inte flyger iväg, jag kanske inte ska klaga ändå?

s.

en ny dag idag! fantastiskt väder! Våren är verkligen här oavsätt om dett skulle börja snöstorma. Men att våren är här betyder ju egentligen ännu mer stress, för att tiden kommer bara att flyga iväg. helt otroligt

ny
En fantastisk dag är på väg att inledas!


a.


insp.Inspiration från en parisisk-gränd

Paris med stort PParis

dagsprojekt
Det blir antagligen att jag fortsätter mitt bloggande här det känns som att det skule bli mer välbalanserat här! Men det är ju ett helt dagsprojekt att kunna ändra bilden som man sätter längst upp, inte så smart va??

PA* del 6

Nu sitter jag här och skriver på mitt 6:e projektinlägg klockan någonting efter elva på kvällen!

Jag har ångest över projektet, ångest, ångest, ångest.
Stressen börjar bli påtaglig och ju mer jag tänker på något så fasansfullt som mitt projektarbete - så ryser jag i hela kroppen av förskräckelse! Ni kanske tror att jag över driver? OH, nej ni behöver inte tvivla... Jag har påbörjat ett projektarbete tre gånger redan och varje gång har det gått åt skogen! Jag HATAR detta... Jag vill bara ge upp som alla andra gånger men "jag får inte" blablabla...


"ångest, tillstånd av skräck, oro och spänning. Ångest kan vara orsakad av verkliga situationer som hot, livsförändringar som innebär ett allvarligt misslyckande eller förlust vid dödsfall eller separation." [090313]

Jag ska alltså analysera mig själv och hittills har jagbara fått bekräftat vad jag redan visste. Att när jag hamnar i situationer då jag märker att min självbild inte stämmer överens med verkligheten så börjar marken under mina fötter att vibrera på ett sätt som gör att jag tar ett steg tillbaka och försöker undvika mina brister.
Men på vilket sätt provocerar mitt betende mig själv? Vad gör att jag blir orolig på ett sådant kraftigt sätt att jag skapar en ressist ans mot själva processen?

Målet var att jag genom att kartlägga min vikt skulle kunna förändra min självbild! Självbilden står fortfarande på en otroligt stadig grund - det är inte mig det är fel på utan vägen mot mitt mål det finns stora brister i!Mitt liv just nu cirkulerar kring filosofen Jean Paul Sartré beskrev:
"existensen föregår essensen" "essensen föregår existensen"

"Existentialismens nyckelbegrepp

- Existens
- Frihet
- Val
- Ångest
- Au-/inautentiskt liv
- Ansvar"
[090313]
 1. Jag existerar
 2. Jag har friheten att göra hur mycket eller hur lite med min frihet, mitt liv som jag vill.
 3. Jag har alltså ett val att göra i alla situationer även om mitt val är att inte göra någonting alls.
 4. pga valen, friheten och existensen så bidrar det till ångest
 5. Au-/inautentiskt liv - "Flow uppstår när vi ställs inför en viktig utmaning och när vår förmåga att klara av uppgiften är helt i nivå med uppgiftens krav. Är det för lätt blir man apatisk och uttråkade är det för svårt blir vi frustrerade och får ont i magen." [090313]
 6. Ansvar

Men varför har jag helt plötsligt blandat in existensialism i en ända stor röra och babblar om dess sex stöttepelare?

För att jag anser att jag har kommit till en fas i mitt liv då det är dags att istället för att få ångest över -Existensen-Friheten-Valen- så är det dags för mig att sluta springa, sluta undvika mitt ansvar.

Mitt liv min existens föregick min faktiska mening och det är jag som måste ta ansvar göra aktiva val och ansvara över mig själv och mina val i sann existensialistisk bemärkelse!Länkar

 • PA* del 6 
 • PA* del 5
 • PA* del 4
 • PA* del 3
 • PA* del 2
 • PA* del 1

 • Söndag
  Blogg.se är väldigt svår att hantera, men jag tror ändå att jag kommer gå över sakta men säkert från blogspot.com
  Jag har absolut ingen aning om hur jag kan lägga upp min bild längst upp på sidan! Jag tycker det ser väldigt ensansligt ut på min nya sida.

  RSS 2.0